REAL LIFE EVENT 11 DEC 2023

🎤 Alles is goed in mijn wereld 

nu ik er volledig rond gevaren ben ⛵

NEDERLANDSTALIG & EINDEJAARSEVENT PSA BELGIUM DAT JE NIET WIL MISSEN

- PSA Belgium -

Spreker: Erik Kiekens

https://www.linkedin.com/in/erik-kiekens-ba93052/

Stel je voor: een boeiende avond vol inspiratie en avontuur met Erik Kiekens, een gepassioneerde verteller, met een onverzadigbare dorst naar kennis en avontuur. Geboren in 1959, heeft hij een indrukwekkend levensverhaal te vertellen dat je niet wilt missen.

Erik is niet alleen een zelfstandig chemicus, maar ook een doorgewinterde zeiler met bijna 40 jaar ervaring op het water. Zijn liefde voor de zee begon tijdens zijn studententijd, toen hij voor het eerst de kunst van het zeilen leerde. In 1986 kocht hij zijn allereerste boot, waarmee hij de wereld van de zeilavonturen betrad.

Echter, het hoogtepunt van zijn avontuurlijke geest kwam in 2017, toen Erik met zijn zeilboot 'Dr NO' vertrok voor een epische reis rond de wereld. 

Deze avond neemt hij je mee op een meeslepende reis door zijn ervaringen, waarbij hij niet alleen de prachtige bestemmingen deelt, maar ook de diepgaande inzichten die hij heeft opgedaan.

Maar er is meer! 

Erik Kiekens heeft een fascinerend boek geschreven waarin hij de factoren onderzoekt die hem decennialang hebben tegengehouden om zijn droom te verwezenlijken. Hij deelt openhartig waarom hij nu eindelijk de stap heeft kunnen zetten en hoe dit avontuur zijn kijk op zichzelf, de liefde en de wereld voorgoed heeft veranderd.

Dus, ben je klaar om jezelf te laten inspireren door een onvergetelijk avontuur? Sluit je dan aan bij ons op maandag avond 11 december 2023 en ontdek hoe Erik Kiekens je meeneemt op een reis die je perspectief op het leven zal veranderen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en schrijf je nu in!

🔑 Hoogtepunten van het evenement ... Wat zit er voor mij in? 

1️⃣ Leer van een Expert: Erik Kiekens is een ervaren chemicus met expertise in circulaire chemie en klimaatprojecten. Deze avond biedt een unieke kans om inzichten te verwerven van een deskundige op dit gebied.

2️⃣ Networking Extravaganza: Ontmoet gelijkgestemde mensen die geïnteresseerd zijn in wetenschap, avontuur en persoonlijke ontwikkeling. Dit evenement biedt de gelegenheid om te netwerken en nieuwe vrienden te maken.

3️⃣ Inspiratie voor Dromers: Als Erik zijn persoonlijke reis van droom naar realiteit deelt, zal zijn verhaal je inspireren om je eigen dromen na te jagen en obstakels te overwinnen.

4️⃣ Wereldreis in Woorden: Ontdek exotische bestemmingen en culturen door de ogen van Erik Kiekens. Zijn reisverhaal zal je meenemen op een virtuele wereldreis zonder je huis te verlaten. 

En natuurlijk een hapje en een drankje  ... 

Wacht! Er is nog meer ...

Persoonlijke Groei: Erik deelt hoe zijn avontuur zijn kijk op het leven heeft veranderd. Deze avond kan je helpen om persoonlijke groei en zelfontdekking na te streven.

Uniek Geschenk: Overweeg deze avond als een uniek cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Het is een ervaring die lang zal bij blijven.

Vragen stellen: Tijdens de avond krijg je de kans om direct vragen te stellen aan Erik Kiekens en diepgaande inzichten te krijgen over zijn ervaringen en expertise.

Boeksignering: Als kers op de taart zal Erik Kiekens zijn boek persoonlijk signeren, zodat je een tastbare herinnering aan deze bijzondere avond hebt.


Kortom, deze avond belooft vermaak en waardevolle leermomenten evenals inspiratie voor iedereen die aanwezig is. Mis deze gelegenheid niet om te ontdekken wat Erik Kiekens te bieden heeft en hoe zijn avontuur jou kan verrijken. Geen opname. Geen hybrid. Wees erbij en mis dit unieke, eenmalige event niet! 

Waar? Op deze unieke locatie: 

Feestzaal Sparrenhof

Brugsesteenweg 183

9900 Eeklo (Oost-Vlaanderen)

Gemakkelijk bereikbaar via de E34

Datum:               maandag 11 december 2023

Uur:                     19u30 open voor publiek