Waarom lid worden?

Beschouw je jezelf als een professionele spreker of verlang je ernaar één te worden? Wil je je presentatie- en spreekvaardigheden bijschaven en perfectioneren? Kijk je er naar uit om, samen met andere sprekers, je netwerk verder uit te bouwen, ervaringen te delen en je klantenbestand aan te vullen?

Dan is de Professional Speakers Assocation Belgium er voor u! Als vakorganisatie voor professionele sprekers bieden we je een platform om te netwerken, jezelf te perfectioneren en om nieuwe business opportuniteiten te vinden.

Met een jaarlijkse bijdrage van slechts € 195 kan je lid worden van PSA Belgium vzw en mee genieten van een heleboel voordelen:

  • Je kan aan het voordelig ledentarief naar alle evenementen van PSA Belgium en zelfs onze zusterorganisatie PSA Holland komen.
  • Je vergroot je netwerk met andere topsprekers uit binnen- en buitenland
  • Je krijgt de kans je vaardigheden verder te ontwikkelen tijdens uiteenlopende presentaties, trainingen en workshops, etc. heel het jaar door.
  • Je kan je eigen materiaal uittesten op onze peer-to-peer sessies waar je collega sprekers je constructief helpen je concept nog verder te verbeteren.
  • Je steunt mee onze missie om het leven van sprekers, coaches, trainers, etc. in België aangenamer te maken door hun belangen te behartigen.
  • Je zet jezelf nog meer in de kijker en komt in contact met potentiële klanten via uw profiel op onze website, proefpresentaties voor organisatoren en ons uitgebreide (online) netwerk.
  • Je bent lid van het netwerk van ruim 10.000 internationaal opererende sprekers, de Global Speakers Federation, wat een springplank biedt naar een internationale sprekerscarrière en een wereldwijde ervaring.

Onderneem vandaag nog actie en word meteen lid van PSA Belgium.