Over PSA Belgium

Iedereen is hier welkom die geïnteresseerd is in het gesproken woord. Het maakt hierbij niet uit of je dit op professionele basis doet of als liefhebber, maar ‘gedrevenheid’ is wel een must! PSA Belgium vormt hierbij een eigen chapter van de wereldwijde  sprekersorganisatie Professional Speakers Association.

De bedoeling is een vakorganisatie te zijn die sprekers groepeert en hen een platform biedt om te netwerken, zichzelf te perfectioneren en om nieuwe business opportuniteiten te vinden.  Samen met PSA Internationaal, stellen wij ons dan ook tot doel om hierbij sprekers, niet alleen uit België of de Benelux maar ‘all over the world’ te groeperen, te ondersteunen, te motiveren, …

Door het oprichten van deze PSA België, geven wij de Belgische  sprekers/leden daarenboven een stem op internationaal vlak in de IFFPS (International Federation For Professional Speakers). Concreet betekent dit dat deze sprekers naast de regionale meetings en opleidingstrajecten, ook welkom zijn voor internationale uitwisselingsprogramma’s, congressen, etc.

Via deze website zal je dan ook ontdekken dat we op geregelde tijdstippen (vijftal keer per jaar) evenementen organiseren in eigen land, (Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven) waarbij we sprekers inviteren die een verhaal komen vertellen waar ook andere sprekers wat aan hebben. Hierbij werken wij ook nauw samen met onze Nederlandse collega’s, zodat de actieradius zeker in het Nederlandstalig gebied stevig vergroot wordt.

Van harte welkom!